dimarts, 31 de juliol del 2007

Comença el compte enrera!

Hola a tothom!

Ja queda ben poc per començar aquest viatge. No sé si em deixaré alguna cosa, amb els nervis segur que si. De moment avui ja he anat al banc a demanar moneda estrangera (Suïssa, Rep. Txeca, i Anglaterra). Tinc el llit empantanegat de roba que he de triar per emportar-me. I encara no he pogut solucionar el tema del GPS en un portàtil...

El que sí he pogut fer és incloure un mòdul de fotografies. A la part dreta i a peu de pàgina d'aquest blog hi trobareu una selecció aleatòria de fotos que anirem pujant durant el viatge. De moment només n'hi ha una, però ben aviat es començarà a omplir.

Aquest blog està obert a suggeriments, idees i consells que ens puguin ajudar durant el viatge. Sobretot si ens voleu recomanar algun lloc per veure, algun menjar per tastar, etc.

Fins aviat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Us desitjo sinceramet que tingueu un bon viatge, si tens algun "problema" no dubtis en trucar-me. I sobre tot vigila amb les abelles, per Centreuropa hi han moltes.
Ja anirem parlant.
Ptons- Manu.

Unknown ha dit...

Molt bon viatge!!!

Si aneu per Repúiblica Txeca, no oblideu passar per Karlsteijn (a 30 km. de Praga) i Cesky Krumlov, a uns 150, a més del ja conegut Karlovy Vary.

Si passeu per Westtfalia (Alemanya, és indispensable visitar Aquisgrà , un dels escenaris de Montecristo!!! (i que a més és bastant bonic).

Jordi ha dit...

EI! Us desitjo molt bon viatge i que tingueu compassió dels que ens hem de quedar a BCN i ens premieu amb moltes fotos. Una abraçada a tots i que ho disfruteu molt.

Unknown ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris!

Esperem poder premiar-vos amb moltes fotos i anècdotes!

Una abraçada!

Recupera't aviat jordi!!