dimarts, 7 d’agost del 2007

Viena mola

Hola a tots!

Ja estem "instal·lats" a Viena, ha costat una bona estona. Aquest matí hem abandonat l'alberg de Münich sense esmorzar perquè era bastant cutre (i car), la Diana diu que feia pudor (i en feia). Hem esmorzat a una àrea de servei camí de Viena, en companyia de vaques i vespes, que per sort no ens han picat.

Arribar a Viena no ens ha costat, però l'alberg on voliem allotjar-nos estava a l'altra punta de la ciutat i hi havia força trànsit. Finalment hem arribat i ens han dit que no hi havia places lliures. Hem dinat favada de llauna en un parc davant de l'alberg. Després hem decidit anar a l'hotel Etap. Camí de l'hotel ens ha començat a ploure, i allà ens han dit que estaven complets. Al sortir de l'hotel i buscant un altre alberg (la Carol tenia una bona llista, era qüestió d'anar descartant), ens ha enganxat una pedazo pedregada, que ha netejat el cotxe de dalt a baix (ni rastre dels mosquits estampats al portaequipatges). Finalment hem trobat un lloc, bé, de fet ens l'han trobat un alberg que ja estava complet. Era l'última habitació de 4 que tenien.

L'hostal Ruthesteiner és una passada. Es respira molt bon ambient. Gent tocant el piano, i la guitarra (deixen tocar a tothom). Un jardí per seure i prendre la fresca, una zona de descans amb wifi gratis (tornarem a escriure aviat!), i un bar amb preus molt bons, que d'aquí res obrirà...