dissabte, 11 d’agost del 2007

Praga, la ciutat que puja

Avui ha sigut el nostre últim dia a Praga. Aquesta ciutat ens ha encantat, és per això que abans d'ahir vam decidir que ens hi estariem un dia més dels previstos, aprofitant també que l'alberg s'hi està molt bé i està tirat de preu.

Ahir ens vam pegar una bona caminada, vam agafar un tour guiat, on teniem un guia cubà per a nosaltres sols. Aquest home, el Víctor, porta 10 anys visquent aquí a Praga, i es coneix la història de la ciutat al detall. De fet, vam estar unes sis hores de tour. Incloent dinar, passeig en barca, trajecte en tramvia fins al castell de Praga, i mil i un racons del barri antic i el barri jueu. El tour també incloia un 'Ghost tour', que com que ahir plovia i estavem rebentats vam deixar per avui.

Aquest matí hem passejat pels llocs on ens vam deixar ahir, hem pujat al turó fins Petrín, on hi ha una escala de la torre Eiffel de París a escala. Hi hem pujat i hem vist com de gran és Praga. Hem dinat al mateix lloc que ahir, un típic Txec on ens han tractat bé i els preus no són un problema. A la tarda ens ha plogut una mica, però hem seguir passejant pel barri jueu, i buscant algun souvenir. Fins al vespre, on hem començat el 'ghost tour' un petit passeig per alguns racons més foscos de la ciutat i on expliquen antigues històries i llegendes de la cara més fosca de Praga, i també amb algun ensurt.

Demà matinarem i farem cap a Berlín, capital d'Alemanya. Esperem trobar alguna wifi i poder actualitzar blog i fotos des d'allà!

Praga

Podeu veure les fotos de Praga aquí.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ramón, Carol & company! M'està agradant llegir-vos, es com si viatjessiu per a mi xddd i les fotos estàn bé. Si tinc temps aniré deixant-vos missatjets des de Barcelona... per cert, avui molta calor i la renfe ui ui ui ha fallat, o sigui tot com sempre, suposo.
c u!

Anònim ha dit...

Hola, ja veig pel que dius, que ho esteu passant bé, mare i jop estem molt contents de que aixi sigui.
Pel que expliques en el blog veig que aprofiteu bé el viatge, veient tot el que teniu a l'abast i més. d'aixó estracta no ? que? esteu cansats ? descanseu bé als albergs?
Ahir vam cel.lebrar l'aniversari de l'Andrea, eram 17 tots Sellaresos menos la mare i jo, peró va estar bé, al vespre vam tornar a BCN i avui el dia aqui esta una mica xungo pel demes tot bé, ja diré a les iaies que aneu escribit, l'abuel quan ve aqui li faig llegir el blog. i veure les fotos. per cert estan fent coses molt interesants ( l'estacio de metro de Viena i una nocturna de Praga amb pont i llums) molt bones.
vale fins un altre. Ptons.Manu

Anònim ha dit...

Praga no es donde se nutrió el "Francisco Kafka"?

Jordi tenemos que hablar de un portal que vamos a hacer a lo fresco. "Void Projects"

Saluts, petons i xarrupades per tothom del Pakito Mutleroon.

Anònim ha dit...

A veure si me'n surto i podeu veure a Berlín el què han fet aquesta setmana al DeVacances, que té bona pinta.
http://www.tv3.cat/3alacarta/video.htm?ID=240272270&CAT_ID=tvcat

Sort!

Sunxez Sista

Unknown ha dit...

massa tard germana.

Berlin ens va cansar una mica i avui ja estem a Dusseldorf.

Hem pillat un alberg super xulo (amb wifi gratis), per cert, que aquesta nit toquen els Rollings aqui a Dusseldorf!

marxem a veure la citz, fins despres

Anònim ha dit...

Ei broda! Feia dies que no entrava i no sabia de vosaltres! pel que veig i llegeixo us van força be les coses i veig que us mola..guai guai..que segueixi aixi! Debeu estar reventats..pero en part es el que vau anar a fer per Eurpoa no? HeHe..Records a la resta i una abraçada!

Dani.