dimarts, 14 d’agost del 2007

Berlín no mola, Dusseldorf mola

Hey!

Ahir vam passar el dia a Berlín. Ens allotjàvem a un hotel Ibis no gaire car, però tampoc gaire cèntric. A la tarda ens vam acostar en metro fins al centre (Alexanderplatz) i vam estar voltant. Vaig recordar 'vells' temps de quan havia estat per allà a l'hotel Park Inn uns pocs dies del mes de febrer. Veure el paissatge tot verd, sense neu resulta impactant.

Vam fer una llarga passejada fins la porta de Brandemburg, vam estar una estona en un monument a les víctimes de l'holocaust, i al vespre vam tornar cap a l'hotel. Berlín no ens va convencer gaire, per la qual cosa, al tornar a l'hotel vam cancel·lar la nit que teniem reservada.

Avui al matí hem deixat Berlin, no sense visitar abans les restes del mur, i la zona més moderna i comercial de la ciutat.

Després d'unes quantes hores i parades en àrees de descans, hem arribat a Dusseldorf. Sense saber si tindriem plaça hem anat al primer alberg que teniem apuntat i ha resultat ser tot un encert. L'encarregat de l'alberg ens ha atès molt bé, molt amable, i ens ha indicat les 4 coses més interessant que podíem veure.

Sense haver d'utilitzar el transport públic, hem caminat fins la torre de tv, i hem pujat fins a 170 metrs, obtenint unes magnífiques vistes de la ciutat. Més tard hem visitat el centre de la ciutat, i hem pogut degustar unes cervesetes de mig litre en ampolla de vidre caminant tranquilament pel carrer (cal la ordenança pel civisme?).

Dusseldorf té un encant especial. Combina grans edificis moderns amb casetes ben maques. Els vaixells navegant pel riu, les estructures dels ponts, i la gent circulant en bicicleta la fa molt especial. Personalment em sap greu estar-nos-hi només un dia (de fet, ni això), m'agradaria veure-la més a fons, sobretot la part 'japonesa' de la ciutat.

Després de sopar pel centre hem tornat amb unes altres birres fins a l'alberg, i ara estem buscant allotjament per demà a Amsterdam...però sembla que està tot ple. Haurem d'anar una mica a l'aventura!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, quina llástima que Berlín no us hagi agradat, tot hom diu que es tan maca... ???? i no més has fet una foto ?. Bé, a veure si Düseldorf us agrada més. L'abuel va llegir ahir el blog i li va agradar molt i a la Iaia Carmen ja li vaig explicant tot el que dieu.
Ptons Manu.

Anònim ha dit...

Hola colla. Estimadissim fill Jordi, soc la "teva mama",espero que mengeu bé (fruites , verduretes, alguna llegum) i no mengeu tantes marranades, m'extranya que només feu comentaris de ciutats i no anomeneu cap poblet que us hagi agradat. Com que ja teniu altres fonts d'informació de la actualitat casolana només us desitjo que us ho passeu molt bé i disfruteu força. Cuidat molt "fill adoptat", i portat bé.
Una abraçada molt forta. Et trobo molt a faltar. Petons.
Mama Maite.

Estimada Dianeta el mateix que li he dit al Jordi, va per tu, i a més a més, fes que el Jordi et cuidi molt. Un petó molt fort.
Maite

Unknown ha dit...

hola family!!!!
per fi de vacances i per sort l'Elena fa una becaina i ens deixa una estoneta de descans!!!
Fins ara no us hem pogut escriure res tot i que cada nit em conecto 5 minuts a llegir les novetats d'aquest viatje que ens té verds de l'enveja!
Veiem que esteu bé, i això és el més important, i que a més us ho passeu de conya... i ens alegrem moltíssim.
Per barna tot bé, com sempre, i us trobem molt a faltar ( no sona el timbre perque algú s'autoconvida a sopar ).
Us enviem un munt de petons i abraçades i intentarem anar escrivint de tant en tant.
L'Elena diu que us digui
-" TA TA TA TAAA " que traduït ve a dir Fins Aviat!!!!

Anònim ha dit...

Hola gent,

Ja veig que les coses us van sortint bè. Que tal el temps per allí, a les fotos veig que aneu una mica abrigadets...
Aquest estiu per barna no està fent gaire bo, plou força sovint.

Ahir amb l'Eri vem anar a les festes de Gracia, i ara ja han tallat els carrers de Sants. En fi que aquest any no se si arribareu a veure'ls.

Doncs res un petò molt fort, i que us segueixi anant molt bè.