dijous, 9 d’agost del 2007

Ja som a Praga!

Aquest matí, després d'esmorzar a l'alberg per 2,5 € hem agafat les motxilles i hem començat ruta cap a la República Txeca.  El Ramon ha pogut conduir durant tot el trajecte i la Carol i jo hem aprofitat per dormir a darrera. Quines ganes que tenia!!

Quan hem arribat a Praga ha començat a ploure, cada cop més i més fort! Però per sort no ens ha costat gaire trobar l'alberg que haviem reservat. Ens hem trobat amb l'antiga seu de Cesky Telecom (la primera operadora de telefonia a Rep. Txeca comprada per Telefonica) convertida en un gran alberg, nou i modern, amb instal·lacions com piscina coberta, sauna, dutxes de xorros, un bar molt xulo ple de pantalles planes, wifi gratis i parking gratis, esmorzar inclòs buffet lliure, el més curiós es que tot està decorat a l'estil IKEA, és l'alberg IKEA! tot això per 19 Euros la nit per persona! el menjar i les birres baratissimes! 

Com que plovia, hem aprofitat per descansar i fer uns banyets i saunes; demà començarem la visita a la ciutat, ja us explicarem!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola gent!!!

Quina enveja que feu, especialment mentre els altres treballem.

Molts petons i records desde Barna.

Anònim ha dit...

Ostres, tu, pesazo viatge que us heu muntat! Quina enveja! I quines fotos més xules!

Que segueixi anant tot tan bé com fins ara!

Aina