dilluns, 20 d’agost del 2007

Paris je t'aime

Bones famílies,

Com que suposo que encara no ho sabeu, us he de dir que estem a París, i no hem estat a U.K.
Al arribar a Calais, tot i tenir reserva a l'alberg de London, vam decidir cancel.lar-la (tot pagant el 10% que ja estava pagat i no ens van tornar) ja que els bitllets del ferry ens costaven la "friolera" de 300€ !!!
Així que vam encaminar-nos cap a Normandia i va resultar tan maco com ho esperàvem!
La recerca d'allotjament no va resultar gens fàcil, però al final vam aconseguir una habitació cada parella a un parell d'hotels molt propers. La tarda la vam dedicar a recórrer la ruta de l'enfrontament del 44, tot seguint (en cotxe) el seguit de monuments d'agraïment als caiguts en les successives batalles que van esdevenir el principi del final de la guerra.

Al matí ben d'hora vam muntar el cotxe i camí de la cité de l'amour!

A migdia ja estàvem a Versailles, i després de donar per impossible la visita al jardins (massa car, massa poc temps, massa risc de pluja...) vam anar cap a la capital i vam recórrer bona part dels carrers importants, així com bastants monuments. Al arribar a l'hotel vam comprovar que era tan cutre com esperàvem...ja veureu les fotos...

Tot el dia d'avui hem estat recorrent la ciutat i estem desfets de cansanci, així que anem a dormir d'hora per descansar bé.

Demà al matí ens posarem en ruta cap a Barcelona, no sabem si arribarem o dormirem pel camí, però en tot cas...sabreu de nosaltres!!

Petons i abraçades per tothom!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bè guapetons,

veig que avui ens veurem les cares, ja va sent hora....

Molts petons

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala